Koronaepidemia vaikuttaa Lasten ja nuorten säätiön toimintaan

Maailmanlaajuisen koronaepidemian vuoksi kaikki Lasten ja nuorten säätiön fyysisiin kohtaamisiin nojaava toiminta on peruttu tai siirretty myöhemmäksi. Olemme olleet erikseen yhteydessä kaikkiin niihin yhteistyötahoihimme, joita peruutukset tai siirrot koskevat.

Pyrimme koko ajan kehittämään korvaavia tapoja tukea nuoria ja heidän kanssaan työskenteleviä. Testaamme esimerkiksi Dreams-kouluvierailujen järjestämistä etäyhteydellä. Tiedotamme tästä erikseen kyseisiä kouluja ja sovimme käytännön toteutuksesta.

Peruuntuneista toiminnoistamme vapautuvan ajan käytämme toimintamme kehittämiseen, jotta voimme jatkossa entistä paremmin rakentaa nuorten kanssa tulevaisuutta, jossa kaikki kokevat elämänsä merkityksellisenä.

Voit olla yhteydessä viestintäämme, mikäli kaipaat lisätietoja koronan vaikutuksesta Lasten ja nuorten säätiön toimintaan. Viestintä ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin.

Ota yhteyttä:

Enni Sahlman, viestintäpäällikkö
enni.sahlman@nuori.fi
040 760 2541

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Key Finnish Swedish English
1