Read Hour Live – katso tallenne

Read Hour Live. 8.9. klo 10. Lukujuhla nuorilta nuorille, suora lähetys yläkouluille.

Read Hour Live juhli lukemista YK:n lukutaitopäivänä 8.9. klo 10. Suorassa lähetyksessä nuoret innostavat nuoria lukemaan. Lähetys on suunnattu yläkouluille, ja se kestää 45 minuuttia. Lähetystä voi seurata YouTubesta. Programmet är tvåspråkigt.

Millaista on spoken word ja miten se syntyy? Mitä kaikkea tekemistä nuorille löytyy kirjastosta? Ketkä tutut henkilöt juhlivat lähetyksessä lukemista? Napatkaa porukalla vastaukset näihin kysymyksiin syksyn kiinnostavimmasta YouTube-lähetyksestä. Suora lähetys innostaa yläkoululaisia lukemaan. Lähetyksessä jaetaan lukuvinkkejä, nähdään Biolasten energinen esitys ja törmätään muutamaan muumihahmoon teatterin kulisseissa. 

Ilmoita jo nyt koulusi tai luokkasi mukaan katsomaan livelähetystä. Kaikki halukkaat mahtuvat linjoille! Ilmoittautumalla varmistat, että saat etukäteen muistutuksen lähetyksestä ja YouTube-linkin sähköpostiisi: 

Näin katsot Read Hour Liven

  1. Read Hour live lähetetään YouTubessa. Tarvitset sen katsomiseen päätelaitteen, jossa on internetyhteys ja joka sallii YouTuben. Tarvitset lisäksi valmiuden näyttää lähetyksen oppilaille esimerkiksi videotykin kautta.
  2. Lähetyksen pääsee katsomaan suoraan YouTubesta. Sinun ei tarvitse kirjautua mihinkään.
  3. Linkki lähetykseen lähetetään mukaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen 8.9. Linkki lisätään myös osoitteeseen www.readhour.fi .
  4. Lähetyksessä on katsojia osallistava ohjelmaosio. Tätä varten oppilas tarvitsee älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen.

Yläkouluille suunnattu Read Hour Live järjestetään YK:n kansainvälisenä lukutaitopäivänä 8.9. ja on osa Lasten ja nuorten säätiön vuosittaista Read Hour -kampanjaa. Read Hourin tarkoitus on innostaa erityisesti lapset ja nuoret lukemaan. Varsinaista Read Houria vietetään 8.9. kello 19–20.