Vuonna 2016 perustettu Tulevaisuuskoulu on opettanut tulevaisuusajattelun perusteita tuhansille lapsille ja nuorille. Lisäksi Tulevaisuuskoulu on valmentanut tuhansia opettajia ja muita ammattilaisia hyödyntämään tulevaisuusajattelua ja tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä työssään lasten ja nuorten parissa. 

Tulevaisuuskoulun avulla lapset ja nuoret saavat työkaluja, joiden avulla he pystyvät rakentamaan hyvää elämää nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tulevaisuuskoulu on saanut runsaasti kiitosta innostavista menetelmistään ja kyvystään lähestyä monimutkaisia asioita ymmärrettävällä tavalla. Kunnianhimoinen tavoitteemme on varmistaa, että jokainen lapsi ja nuori Suomessa saa maailman parasta tulevaisuuskasvatusta. 

Ohjelmapäällikkönä vastaat Tulevaisuuskoulun johtamisesta ja kehittämisestä. Olet tulevaisuusajattelun ammattilainen, osaat konseptoida ja skaalata toimintamalleja ja olet erinomainen tiiminvetäjä. Osaat keskittyä olennaiseen, rakentaa suunnitelmia ja viedä niitä käytäntöön yhdessä tiimisi ja kumppaneiden kanssa. Työtäsi helpottaa koulumaailman tuntemus, ymmärrys digitaalisesta oppimisesta sekä kokemus julkisen ja yksityisen rahoituksen hankkimisesta. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • vahvaa tulevaisuusajattelun osaamista 
  • kokemusta tiimien ja projektien johtamisesta 
  • kykyä kiteytettyyn, kirkkaaseen ja innostavaan viestintään 
  • kokemusta rahoituksen hankkimisesta 
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 
  • kykyä luoda, ylläpitää ja johtaa kumppanuuksia.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi haluat juuri tämän työn. Sinua odottaa innostunut, osaava ja utelias työyhteisö, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi.   

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Alustava palkkahaitari asettuu 4000–4500 euron välille. Palkkaan vaikuttaa tehtävään valittavan henkilön osaaminen, kokemus ja yhdessä määriteltävät vastuualueet. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Teemme töitä joustavasti sekä läsnä että etänä.   

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 23.5. osoitteeseen rekry@nuori.fi. Kysymyksiin vastaa operatiivinen johtaja Camilla Naatus puhelimitse (050 462 2133) seuraavina ajankohtina:  

  • 16.5. klo 13.30–14.30  
  • 20.5. klo 14–15 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.   

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja tulevaisuususkon vahvistaminen. Ohjelmamme tarjoavat tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia vuosittain yli sadalle tuhannelle lapselle ja nuorelle ympäri Suomen. Säätiömme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Lisää säätiöstä: nuori.fi. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Key Finnish Swedish English
1